Loading

Report as inappropriate

Here is the config.g file. I'm not an expert, but it looks like the motor currents are set to 800ma and the idle currents are set at 30%.
Those figures would seem to be pretty close to normal.
The Z axis acceleration is set for 250 mm^2. Maybe that is too fast?

After some searching, I found the specs for the stepper motors, and the max current is 1.7 amps, so it looks like I could bump the motor current up, to maybe 1200 ma?

; Configuration file for Duet Ethernet (firmware version 1.21)
; executed by the firmware on start-up
;
; generated by RepRapFirmware Configuration Tool on Sat Feb 09 2019 18:14:01 GMT-0500 (Eastern Standard Time)

; General preferences
G90 ; Send absolute coordinates...
M83 ; ...but relative extruder moves

M667 S1 ; Select CoreXY mode

; Network
M550 PHypercube EVO ; Set machine name
M552 P0.0.0.0 S1 ; Enable network and acquire dynamic address via DHCP
M586 P0 S1 ; Enable HTTP
M586 P1 S0 ; Disable FTP
M586 P2 S0 ; Disable Telnet

; Drives
M569 P0 S1 ; Drive 0 goes forwards
M569 P1 S1 ; Drive 1 goes forwards
M569 P2 S1 ; Drive 2 goes forwards
M569 P3 S1 ; Drive 3 goes forwards
M350 X16 Y16 Z16 E16 I1 ; Configure microstepping with interpolation
M92 X80 Y80 Z4000 E420 ; Set steps per mm
M566 X900 Y900 Z12 E120 ; Set maximum instantaneous speed changes (mm/min)
M203 X6000 Y6000 Z180 E1200 ; Set maximum speeds (mm/min)
M201 X500 Y20 Z250 E250 ; Set accelerations (mm/s^2)
M906 X800 Y800 Z800 E800 I30 ; Set motor currents (mA) and motor idle factor in per cent
M84 S30 ; Set idle timeout

; Axis Limits
M208 X0 Y0 Z0 S1 ; Set axis minima
M208 X300 Y300 Z300 S0 ; Set axis maxima

; Endstops
M574 X1 Y1 S1 ; Set active high endstops