Loading

Recent Topics

Onderzoek voor Makerspace in Twente

by zeno4ever

Hoi allemaal,

Ik wil in Enschede een commerciele makerspace starten, hiervoor wil ik graag onderzoeken of er genoeg belangstelling voor is en wat de behoeften zijn. Jullie zouden me erg helpen om de enquete in te vullen, ook als je niet uit de omgeving van Enschede komt.

Met een makerspace bedoel ik een ruimte waar de nodige digitale gereedschap beschikbaar is (lasercutter, 3D printer, CNC) gecombineerd met een hout- en metaal werkplaats. Indien er vraag is naar andere werkplaatsen zou ik kunnen kijken of dit ook mogelijk is.

De enquete kunt je vinden op : https://goo.gl/forms/RDwoGaDu5QeAHE8E2

Alvast bedankt voor het invullen !

Groeten,
Dave Borghuis

View Comment

filament

by Timelapse_with_hugo

Wat voor filament gebruiken jullie allemaal en van wat voor merken? Ik gebruik bijvoorbeeld alleen PLA en ABS van Hobby King omdat dat nog een beetje te betalen is voor mij. Maar ik weet niet of ik misschien moet investeren in betere filament wat dus duurder is.

View Comment

Heeft iemand een XYZ Da Vinci Junior 1.0 (of mini)?

by Recoiller

Volgens mij is de XYZ Da Vinci Junior 1.0 best vaak in de aanbieding in Nederland. Hij kostte mij 300 euro. Ik vraag me af of er hier andere Nederlanders zijn met deze printer.

View Comment

Anet A8 ervaring?

by Svenman2

Ik heb voor mijn verjaardag een Anet A8 gekregen. En ik heb er nu een paar prints mee gemaakt en zien er redelijk goed uit.

Nu mijn vraag is hebben jullie tips voor mij om mijn printer te kunnen verbeteren met instelling en upgrade?

Met vriendelijke Groeten

Svenman2

View Comment

Only dutch ?

by Svenman2

Word er in deze groep alleen Nederlands gepraat of ook Engels?

View Comment