Loading

Adding 3dtouch to A20M

by LiquidAvGear

Hello All,

I have tried and failed for the past week to add a 3d touch to my A20M - GT2560 V3.X running Marlin 1.1.8. I followed all the steps but seem to hit a stop during the auto home where the printer tries to drive the Z through the bed.
I tried the Gethub and Arduino step but it had errors I couldn't correct during the verify section
Attempted the file load from Geeetech but it says it all gtg but same error occurs.

Has anyone seen this before or have a way I can at least get my printer back to how it was so I can still print.

3DTouch geeetech_A20M
View Comment

Bowden tube not staying

by Chulin5

When i place the ptfe tube into the extruder it spits it out. I've had this printer for a year. The tube is great cause it works on the other extruder. Here I attached a video to further explain this would greatly appreciate some help.

View Comment

Cura not printing with second extruder

by Devine

Ok so whats happening.

I slice my file in Cura,

right click and select what part for which extruder, than merge the files.
Prime tower is enabled and in correct position
I check layer view and it only shows as extruder 1 printing everything.
sure enough this is what happens when I try a print, Entire print is done on extruder 1.

both extruders work because test prints that cam on sd card worked fine

What am I missing here ? any help would be appreciated

Thanks

View Comment

Gt2560 v3 uploading error skt500v2

by Alper23

hi friends , i tried everything nearly 3 week . i cant upload firmwire to my a10m . i did before but now i dont know whats happened. usb com is ok , motherboard correct selected in ardunio app . i get always skt500v2 timeout error .big blocks on my screen and i cant use printer :(

View Comment

Gt2560 v3 uploading error skt500v2

by Alper23

hi friends , i tried everything nearly 3 week . i cant upload firmwire to my a10m . i did before but now i dont know whats happened. usb com is ok , motherboard correct selected in ardunio app . i get always skt500v2 timeout error .big blocks on my screen and i cant use printer :(

View Comment

Strange layers uneven (not layer shift)

by Seltix

Hello all!
Any one knows what is this problem?
Printed with A10M

View Comment

reversing the extruder direction

by ericpeal

I recently upgraded the extruders on my A10M. The new ones are direct drive. I have updated the Marlin software and re-flashed to the machine. It still retracts when it should feed. I have not messed with the pin settings only the true/false on the extruder settings. Any suggestions on what to look at next?

View Comment

Print Quality Troubleshooting

by Seltix

Can anyone help understand how to resolve or what can I do to try solve this two print problems?

  • first and most important, the strange bad quality only on the bottom of the boat and mostly only on one side
  • second, what can I try, if I can, the small stringing still visible on the boat cabine

Layer height : 0.12
Print speed : 50mm/s
Nozzle temperature : 200°
Bed temperature : 60°
Filament BQ PLA Black 1.75mm

What else can I say it may be importante?

Thanks!

View Comment

How to use coast and wipe correctly

by Mattyman41

I have a geeetech a10m and just recently switch from using repitier host to cura because it had much more options and I'm trying to print the collapsible katana but having trouble. I'll upload my preview and hopefully someone can tell me what's wrong in my settings that would make it do what's in the picture with the little gaps. Thank you!

View Comment