Loading

Recent Topics

Consumabile 3D

by sebastianrosca

La fel cum este postat si pe alt grup, aici punem detalii despre consumabile.

Eu personal folosesc doar PLA si le comand de la www.robofun.ro Sunt luate de la Austrian rep rap. si calitatea este chiar buna. Pret 149 lei / rola 1 kg

De asemenea cei de la robofun au si rulmenti, bare de ghidaj si altele. Din cate am inteles, desi este un pret putin mai mare, ei le comanda de la Sparkfun, Polulu, Adafruit si altele. Firme care dupa cum stiti nu sunt chinezesti. Calitatea ar trebui sa fie mai buna dar nu am testat foarte multe lucruri.

View Comment

Looking for 3D printing enthusiasts in Timisoara, Romania

by florinf-ro

Salut baieti, sorry de spam dar, de curand revenit in tara, in Timisoara mai precis, am aflat cam slabut, mai precis aproape inexistent, pulsul 3D Printing/|Reprap in acest oras. Sunt convins ca e o aparenta dar se pare ca nu este o comunitate inchegata sau nu am reusit eu sa o gasesc.

Prin acest post incerc sa dau de acesti repraperi care sunt din Timisoara si imprejurimi, ca sa incercam sa facem o comunitate mai vizibila, in care sa ne ajutam, intalnim, schimbam idei,etc.

So, feel free to join https://www.thingiverse.com/groups/reprap-timisoara-romania, ca sa putem organiza eventual intalniri etc si sa nu facem spam (cum fac eu acuma) in grupuri mai generale.

In rest, happy printing!

View Comment

Site-urile voastre

by sebastianrosca

postati site-urile voastre, sa vedem ce facem.

View Comment